Despre  Stera  Chemicals

Implinim in 2023 frumoasa varsta de 24 de ani de cand importam si distribuim materii prime pentru industria chimica. In prezent activam in urmatoarele industrii: Cosmetica si Detergenti, Lacuri si Vopsele, Alimentara, Cauciuc, Plastice, Constructii.

Am pornit la drum in 1999 cu 2 angajati, un laborator si un mic spatiu inchiriat. Astazi suntem unul dintre liderii pietei de distributie a materiilor prime din Romania. In prezent avem un portofoliu de peste 1000 de produse, deservind peste 900 de clienti si o cifra de afaceri de 33 milioane de euro. Suntem mandri ca exportam produsele noastre in 9 tari din Europa.

Inovare pentru excelență operațională

Investim constant in tehnologie, oameni si noi canale de distributie. Ne straduim sa inovam permanent pentru a obtine excelenta operationala si logistica. Ne-am propus sa construim cel mai modern centru logistic pentru produse chimice lichide si solide din Europa de Est. Stocam aici materii produse chimice obisnuite cat si periculoase. De curand am implementat un sistem automatizat numit Robot Process Automation, pentru a inlocui sarcinile repetitive.

In prezent dezvoltam o retea regionala de depozite in porturi si zone libere pentru a oferi solutii competitive clientilor nostri. Am implementat o solutie de soft profesionala, mai exact, o solutie pentru managementul depozitelor (Warehouse Management Systems – WMS). Am reusit sa reducem timpul de asteptare pentru clientii care vin in depozitul nostru la mai putin de 15 minute. Oferim trasabilitate totala, o livrare rapida, intr-un cuvant, excelenta operationala. Prin etichetarea corecta, trasabilitatea loturilor si ambalarea adecvata a produselor asiguram integritatea si siguranta in timpul transportului. Comenzile Stera Chemicals sunt livrate la timp, corect si complet.

Operativitatea, profesionalismul, responsabilitatea si integritatea au fost permanent valorile pe care ne-am construit acest business. Vom continua sa inovam, sa investim in oameni si sa dezvoltam brandul Stera Chemicals atat in Romania cat si in afara tarii cu mare pasiune si dedicare.

CONTACT  


1000
Produse în portofoliu
900
Clienți activi
  33
Mil. euro cifră de afaceri
10
Industrii deservite
9
Țări în care exportăm